Sunday, December 26, 2010

Tudung + Purdah

Assalamualaikum wbrt....
tudung dan purdah yang sentiasa ditunggu ramai dengan pilihan WARNA YANG LEBIH BYK Dan kuantiti yang lebih byk untuk semua dapatkan :)

BOLEH TRS order melalui PHN BG Tempahan Segera dan 
Emailkan Tempahan anda SEBELUM terlambat : )
**tudung ini di lengkapi purdah yang sama dengan warna dan kain tudung
** menjamin keselesaan dan kepuasan hati setiap pembeli :)
** Hanya Rm 42 ( tudung dan purdah)
** Kos penghantaran Rm 6 (sehelai tudung sm malaysia) * Rm 12 bagi Sabah&Sarawak 


kod 001
- warna light beige
- tidak tebal
-amat lembut
-amat selesa dan tidak panas
-mudah dibentuk
-saiz 36

STOK - tiada stok


kod 002
- warna light pink
- tidak tebal
-amat lembut
-amat selesa dan tidak panas
-mudah dibentuk
-saiz 36

STOK - 2 helai

kod 006
- warna light blue
- tidak tebal
-amat lembut
-amat selesa dan tidak panas
-mudah dibentuk
-saiz 36

Status : tiada stok

Alhamdulillah..............
MOST WANTED :)

jilbab 003
-hitam
-amat lembut
-amat selesa dan tidak panas
-mudah dibentuk
-saiz 34 (M)
RM 42 (tudung dan purdah)



STOK - tiada stok

no 014
hijau lumut
-amat lembut
-amat selesa dan tidak panas
-mudah dibentuk
-saiz 36

stok - tiada stok

no 015
warna pink purple...
warna menarik dan terbaru
-amat lembut
-amat selesa dan tidak panas
-mudah dibentuk
-saiz 36

STOK - tiada stok
no 016
maroon
warna terbaru
-amat lembut
-amat selesa dan tidak panas
-mudah dibentuk
-saiz 36

STOK : tiada stok





CONTOH BAGI PEMAKAIAN TUDUNG DI SINI
PURDAH AKAN DI KELIHATAN SEPERTI INI
HARAP SEMUA PUAS HATI :)


untuk tudung warna purple ini
kod 017
-amat lembut
-amat selesa dan tidak panas
-mudah dibentuk
-saiz 34 (M)
RM 42 (tudung dan purdah)

TUDUNG INI telah di lengkapi dengan purdah
status - 1 helai

19 comments:

  1. salam,

    ada stok x lagi tudung labuh dan purdah.kalau ada saya berminat. minta ym saya di mirror_d78@yahoo.com. tq cik aishah

    ReplyDelete
  2. syukran kak tas singgah ke blog ana.. :)
    ana dah add akak same :)

    ReplyDelete
  3. assalamu'alaikum w.r.h , ana nk tny , purdah ni sma ke dgn purdah yg ukhti pakai dlm gmbr profile ? ^_^

    ReplyDelete
  4. wsalam wbrt... ye kak purdah tudung ni sama dengan purdahyang ana pakai :)
    ianya selesa di pakai.
    kalau akak berminat boleh lah emailkan ke email ana aumunishop@gmail.com ye :)
    syukran kak tas singgah ke blog ana :)

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum, nk tumpang tanye, ni jual online sahaje atau ade kedainye?

    ReplyDelete
  6. wsalam wbrt..
    ana hny jual secara online saja... :)
    enti ada msg ana kan.. syukran dik ye :)

    ReplyDelete
  7. ye, nnti kalau dah ade stok bg th ye :)

    ReplyDelete
  8. assalamulaikum akak ,ana nak tanya tudung hitam &purdah tu ade stok tak?

    ReplyDelete
  9. insyaAllah akak kan maklum kan semuala ye, skrg baru pindah umah byk yang kena settlekan terlebih dahulu.. harap maaf kpd semua sahabat2 aumuni ye.. "(

    wsalam.. buat masa ni tudung bagi tudung hitam dan purdah hitam dah habis stok, insyaAllah jika akan stok akak kan maklumkan semula ye :)

    ReplyDelete
  10. assalam... mahu bertanya masih ada stok lagi..?

    ReplyDelete
  11. salam,kat insaniah boleh lagi ke pakai niqob?

    ReplyDelete
  12. akk..yg no.003,014,015,016 ade lg x??

    ReplyDelete
  13. salam ya ukhti... ana nak tanye yew... klau nak oder tudung sekali dengan purdah nie mcam mnew yew... harap balas yew... nie ym saye alif_9394@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. salam, sy nk order 017.. harap respon ye.. syukran

    ReplyDelete
  15. Assalam. Akk, no. 003 warna hitam tu ader stok x.
    Tolong jwb yer...

    ReplyDelete
  16. assalam, saya nak tanye jilbab htam ad stok lg tak?

    ReplyDelete
  17. pm saya. nie email saya. faritasha94@yahoo.com. cara2 nk beli

    ReplyDelete
  18. Akak..ana mhu tnya tdung labuh tnpa purdah ada tk?

    ReplyDelete