Monday, October 11, 2010

TUDUNG LABUH BERSERTA NIQAB / PURDAH



TUDUNG LABUH BERSERTA NIQAB / PURDAH
YANG SENTIASA DI NANTI2 KAN SEMUA...
INSYAALLAH :)
SELAMAT MEMILIH SEBELUM KEHABISAN STOK

kod 006
- warna light blue
- tidak tebal
-amat lembut
-amat selesa dan tidak panas
-mudah dibentuk
-saiz 36
RM 42 (tudung dan purdah)

TUDUNG INI telah di lengkapi dengan purdah

STATUS : SOLD OUT

 JILBAB 0011




- light blue
- mempunyai corak tas kain
-tidak tebal, licin dan selesa
( boleh di ubah lagi)
-selesa dan bergaya
-saiz 36 (L)

RM 45 (TUDUNG DAN PURDAH)

Status : kehabisan stok
kod 008
- warna kelabu
- tidak tebal
-amat lembut
-amat selesa dan tidak panas
-mudah dibentuk
RM 42 (tudung dan purdah)

TUDUNG INI telah di lengkapi dengan purdah

  STATUS :SOLD OUT 

JILBAB 003
- PURPLE
- mempunyai corak tas kain
-tebal dan labuh
( boleh di ubah lagi)
-selesa dan bergaya
- MENARIK DAN KELAINAN BERBANDING TUDUNG LAIN
-saiz 36 (L)

RM 45 (TUDUNG DAN PURDAH)

-TUDUNG INI TELAH DISEDIAKAN DENGAN PURDAH

Status : Kehabisan Stok

JILBAB 007
- krim
- mempunyai corak tas kain
-tebal dan labuh
( boleh di ubah lagi)
-selesa dan bergaya
-saiz 36 (L)

RM 45 (TUDUNG DAN PURDAH)

-TUDUNG INI TELAH DISEDIAKAN DENGAN PURDAH

 Status : Tiada stok

JILBAB 005
- PUTIH
- mempunyai corak tas kain
-tebal dan labuh
( boleh di ubah lagi)
-selesa dan bergaya
-saiz 36 (L)

RM 45 (TUDUNG DAN PURDAH)

Status : Tiada stok
 

kod 002
- warna light pink
- tidak tebal
-amat lembut
-amat selesa dan tidak panas
-mudah dibentuk
-saiz 36
RM 42 (tudung dan purdah)

TUDUNG INI telah di lengkapi dengan purdah

Status : 2 Helai 

JILBAB 010
- TORQUISE / HIJAU CAIR / TERBARU
- mempunyai corak tas kain
-tebal dan labuh
( boleh di ubah lagi)
-selesa dan bergaya
-saiz 36 (L)

RM 45 (TUDUNG DAN PURDAH)

-TUDUNG INI TELAH DISEDIAKAN DENGAN PURDAH

Status : Kehabisan stok

 JILBAB 004




FESYEN TERBARU
- krim + CORAK BUNGA DI ATAS KAIN
-tebal dan labuh
( boleh di ubah lagi)
-selesa dan bergaya
-saiz 36 (L)

RM 45 (TUDUNG DAN PURDAH)

-TUDUNG INI TELAH DISEDIAKAN DENGAN PURDAH

Status : Tiada stok




kod 001




- warna light beige
- tidak tebal
-amat lembut
-amat selesa dan tidak panas
-mudah dibentuk
-saiz 36 
RM 42 (tudung dan purdah)

TUDUNG INI telah di lengkapi dengan purdah


STATUS : Kehabisan stok

23 comments:

  1. salam...kak...saye nak! saye nak! nak yg atas sekali tu...kod 006...nak2....akk ade alamat sy kan?

    ReplyDelete
  2. wsalam dik, boleh akak reserved unt adik ye.. tapi kena remind alamat dik, takut akak tersalah nti.. adik email/ sms je akak takpe..ye :)

    ReplyDelete
  3. salam..akak..mmg tudung nie semua disertakan purdah ke? yg tak disertakan purdah ada tak? kira2 brapa hrga?

    ReplyDelete
  4. salam...

    006 biru dan 008 grey ada stok lg x? ana nak tudung labuh n purdah tu..purdah dia yg ada getah kat blakang ke? ana nak yg mcmtu..lagi satu boleh x kalau ana nak purdah jer utk yg kaler krim? terima kasih.. ^_^

    ReplyDelete
  5. wsalam...
    maaf tas lambat balas ye...
    maaf asrar... tudung 006 dan 008 takda stok buat masa nie.masih tgg stok baru...
    untuk tempahan purdah pula, insyaAllah jika ade stok ana akan btau secepatnya ye
    syukran

    ReplyDelete
  6. wsalam... semua tudung2 ni sudah disertakan dgn purdah..dan harga tersebut sudah termasuk dgn purdahh..... tudung yang tak disertakan purdah buat masa ini masih tiada lagi...

    ReplyDelete
  7. Salam to u Nur
    Kakak baru pertama kali melihat blog nur kerana sedang mencari di mana ada jual tudung labuh. Alhamdulilah blog nur ada tepat bagi kakak.kakak berminat dgn tudung labuh tiada purdah, sudah ada stok ke nur?
    kakak dari singapure, jadi bagaiman caranya jika akak nak membeli tudung?
    terimakasih :)

    ReplyDelete
  8. Wsalam wbrt kak....
    tudung2 ni semua ada stok semula dalam 2-3 minggu lagi kak. skrg dalam proses siapkan stok :)
    insyaAllah boleh sahaja akak nak beli, cuma mungkin kos penghantarannya agak mahal.. ppe pun akak boleh emailkan trs kpd sy ye :)
    stok akan datang akan lbh banyak pilihan2 yang ada .insyaAllah

    ReplyDelete
  9. salam ukhti..tudung yg dah sold out tu xbleh restock balik ke?ana berkenan kalau masih ada..=)

    ReplyDelete
  10. wsalam ukhty iffah...
    alhamdulilah..tudung2 tersebut semua kebanyakkan dah re-stok dan dan byk yang terbaru.. boleh tgk di new post :) alhamdulillah insyaAllah :)

    ReplyDelete
  11. akak ade tak tudung hitam berpurdah kalo masih ade stok boleh ke saya nak tapi boleh tak saya nak post je duit ,lepas tu akak antaq je kat saya ?

    ReplyDelete
  12. wsalam wbrt... buat masa ni tudung labuh semua dah habis dik.. emm maaf dik, akak just trm bank in kan duit je nak elakkan masaalah2 ppe maaf ye :)
    ppe adik boleh mailkan ke email akak ye :)trime kasih dik :)

    ReplyDelete
  13. akak sya berurusan dengan hp...jd ada no hp x

    ReplyDelete
  14. Salam.Sye ingin membeli single layer niqab/tie back(hitam) serta tudung labuh/tie back(hitam), melepasi punggung dan boleh juga dipakai sebagai telekung.

    ReplyDelete
  15. akk..jibab 006,009,003,007,005,002,010,001 mmg dh khabisan stok yew??

    ReplyDelete
  16. sy nak 003,&001,mmg dah hbs stok.

    ReplyDelete
  17. As salam, memg smua tdung ni dh kehabisan stok ye?

    ReplyDelete
  18. Salam, mmg smua dah habis stok ke? Kalu ada lagi brtau secepat mungkin,ye kak aisyah. Nama saya aisyah juga.

    ReplyDelete
  19. salam,kak cane nak beli yerrr? yg kod 006,0011,003,002,004&001 ada lagi x ?sbelah ni ada tulis PURDAH YG PELBAGAI WARNA MENARIK RM10 SHJ ,sy nak boleh x ?

    ReplyDelete
  20. ada lg x saya nk pakai la..teringin sgt rasanya

    ReplyDelete
  21. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada lagi tak kak? saye nak order. kalau boleh order, guna apa? whatapp or what?

      Delete
  22. akak ade lagi x??kalu ade nk order blh x..

    ReplyDelete