Wednesday, April 14, 2010

Stok tudung labuh


KESEMUA JILBAB/ TUDUNG LABUH INI DI LENGKAPI DENGAN PURDAH/ NIQAB (WARNA KAIN).

:: CONTOH PEMAKAIAN UNTUK TUDUNG DAN PURDAH DI BAWAH ::
[purdah akan kelihatan seperti di atas ]

JILBAB 001
- krim
- mempunyai corak tas kain
-tebal dan labuh
( boleh di ubah lagi)
-selesa dan bergaya
-saiz 36 (L)

HARGA :
tudung dan purdah : Rm 47
: SOLD OUT :

jilbab 002
- hitam
-mempunyai corak di atas kain (seakan2 tdk nmpk)
-tidak panas dan amat selesa
-kain ringan
-tidak jarang
-mudah dibentuk
-saiz 34 (M)
HARGA :
tudung dan purdah : RM 45


jilbab 003
-hitam
-amat lembut
-amat selesa dan tidak panas
-mudah dibentuk
-saiz 34 (M)
HARGA:
tudung dan niqab : RM 42

: SOLD OUT :

53 comments:

  1. salam kak..
    harga ni sekali ngn penghantaran ka???

    ReplyDelete
  2. wsalam dik,
    harga untuk tudung dan purdah ni tak termasuk penghantaran lagi.. penghantaran hny rm 6 unt satu parcel s/m...
    manakala unt jubah termasuk penghantaran :)

    ReplyDelete
  3. kak...
    purdah 2 yg xkedut pnye ade x???

    ReplyDelete
  4. salam azirah,
    purdah nie mcm purdah contoh di atas :) takde kedut sgt.. namun purdah yg benar2 tak kedut..purdah arab. boleh tgk di sini
    http://aumuni-shop.blogspot.com/search/label/purdah%20/%20niqab

    ReplyDelete
  5. salam kak..
    azirah nk jilbab 003 ni yer..
    butiran azirah nnty azirah antq melalui e-mail..

    ReplyDelete
  6. wsalam azirah,
    alhamdulillah masih available. syukran .. nati akak kan balas melalui email ye butiran seterusnya.. :D

    ReplyDelete
  7. salam kak..
    lps azirah bank in duit bru azirah sent butiran yerr..
    mybe lmbt lgii..
    sbb azirah xde mase nk kuar...
    insyaallah nnty azirah sent yer..
    tpi azirah mmg nk tdung 2..

    ReplyDelete
  8. wsalam dik,
    tapi azirah nak bank in camne takde no akaun lagi :).. klu senang2 add YM akak : aumunishop ye :)
    takleh lame2 sgt sbb akak takleh hold gtu je kalau ade org tny. adik confirmkan balik ye :)

    ReplyDelete
  9. dh ade akaun pn lah kak..
    xlama kowt..
    insyaallah dlm mggu dpn..
    :-)
    insyaallah adk add yerr..

    ReplyDelete
  10. Salam.
    Tumpang tanya, purdah tu pakai getah ke butang katup ye.?
    hbo1278@gmail.com

    ReplyDelete
  11. wsalam ukhti :)
    purdah tersebut boleh di sambung dengan getah mahupun butang krn di hujung nye mmg tak letak ape2 unt keselesaan msg2 nak pilih kan :)
    insyaAllah ana kan email juga :)
    syukran tas singgah ke teratak ana :)

    ReplyDelete
  12. salam..
    maaf ye kak sbb lmbt...
    bru dpt on9...
    internt problem..
    msih ade stok x tdung ni??
    blh x kak antaq e-mail di muhaizimzira@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. ade, insyaAllah akak kan emailkan syukran ye :D

    ReplyDelete
  14. salam..ukhti,ana nak tanya..jika order purdah sahaja brapa charge nya? tmasuk pos..

    ReplyDelete
  15. wsalam... termasuk pos hanya tambah rm5 daripada harga asal :) ...

    ReplyDelete
  16. nur asyikin mat arisAugust 21, 2010 at 11:02 PM

    salam kak..tudung ni ada stok lagi x? =)

    ReplyDelete
  17. wsalam nur asyikin, insyaAllah stok akan masuk dalam 2mgg lagi iaitu selepas raya.. ada pelbagai lagi warna yang menarik untuk stok terbaru.. harap adik boleh datang jenguk lagi untuk membuat tempahan ye... :). shopping di aumuni beseta beramal unt palestina :)
    insyaAllah

    ReplyDelete
  18. OOO..kalau camtu sy nk tmpah purdah wrna hitam shelai..ni email sy nur_islamic88@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  19. salam ummu hurairah. insyaAllah ade lagi colour lain.. dalam 2 minggu lagi. saya akan usaha kan untuk update terbaru selepas stok masuk insyaAllah...terima kasih harap kan datang lagi untuk buat tempahan ye... :)

    ReplyDelete
  20. salam,
    akak tudung labuh nie xde stok lain lagi ke ??
    sye nk cari warne pink n purple ,,ade x????

    ReplyDelete
  21. wsalam kak,
    stok dalam proses buat masa ni, pink dan purple dah habis. tapi akak boleh terus tempah kat sy.. nti stok ade sy akan simpan kan terus untuk akak. tapi akak kena bayar deposit dulu, akak leh email pada sy unt maklumat seterusnya ye :)

    ReplyDelete
  22. slm ukhti sya nak order purdah tapi colour putih sbb sya bru budak skolah,email sya sitsotmus@yahoo.com(bagitau skit macam mana cara nak byar

    ReplyDelete
  23. dah lama sya cari purdah kedut nie email sitsotmus@yahoo.com.purdah warna putih (pelajar skolah)

    ReplyDelete
  24. wsalam,
    purdah warna putih takde adik, purdah berasingan hanya ada warna hitam sahaja. insyaAllah jika ada nanti akak akan email pd adik..

    ReplyDelete
  25. bagi warna hitam lah kak

    ReplyDelete
  26. boleh.... adik boleh email atau call akak trs ye..
    boleh tgk di - http://aumuni-shop.blogspot.com/search/label/purdah%20/%20niqab

    yang mana adik nak ye :)

    ReplyDelete
  27. assalamualaikum akak boleh tak saya nak tempah purdah sahaja ,warna putih satu ?

    ReplyDelete
  28. wsalam wbrt... boleh, purdah putih masih ade satu.. email pada akak ye, aumunishop@gmail.com ye :)

    ReplyDelete
  29. maaf lah akak saya lambat sangat balas kalo ade lagi satu boleh la , penghantaran purdah ni ade bayaran ye ?

    ReplyDelete
  30. akak ade tak purdah warna hitam?

    ReplyDelete
  31. akak kalo ade boleh tak saya postkan duit sebab saya tak de lagi no akaun bank ?

    ReplyDelete
  32. akakkalo tudung hitam dengan purdah harga dia tak leh kurang ke lagipun saya ni pelajar.?

    ReplyDelete
  33. salam, maaf akak lambat responce ada kekangan2 masa yang amat sibuk sekarang ni. buat masa ni, tudung hitam dengan purdah tiada stok.. mungkin stok baru dalam bulan 3 sbb akak baru pindah rumah, byk kena di selesai...

    purdah untuk warna hitam masih ade, kalau nak tempah boleh lah btau akak... [ boleh lihat pilihan purdah di album - purdah/niqab- ].

    untuk penghantaran hanya rm 6 s/mmalaysia dan rm 8 unt sabah dan sarawak :)

    selepas tempah akak kan bagi jummlah insyaAllah ade diskaun klu tempah byk :)

    ReplyDelete
  34. salam kak..sy nak tempah purdah warna putih dan ungu.ada lagi x kak? lagi 1 sy nak tudung beserta purdah berwarna hitam.

    kalau ada tolong emel sy di nur93_leha@yahoo.com

    syukran kak..^_^

    ReplyDelete
  35. wsalam, purdah putih tiada stok namun purdah ungu insyaAllah ade stok. tudung hitam buat masa skrg dah habis stok.. insyaAllah kalau sempat akak akan update stok hari raya ye :)

    maaf yee...

    ReplyDelete
  36. sekadar ty dulu..emm kalau nk tempah niqab warne lain boleh?macam niqab biru..hijau..bkn skali dgn tudung..tp niqab shj..sbb sy tinggi takut tudung tu jadi singkat lepas pakai

    ReplyDelete
  37. assalamua'laikum wbt
    nak tny,ad jual jubah muslimah hitam x? & yg xda corak2,,, plain je..

    PM ana k,, insyallah

    mshaiful.anwar@yahoo.com

    jzkk

    ReplyDelete
  38. wsalam, cik siti nor...
    insyaAllah ana kan cuba dapatkan stok, kalau ada stok ana akan post kan ye... minta maaf krn skrg ana sambung blaja jualan agak terhad :(( doakan semoga lbh terpelihara akan datang..

    ReplyDelete
  39. wsalam wrth..
    minta maaf buat masa skrg ana tak jual lagi jubah muslimin .. doakan semoga akan ada rezeki akan datang..

    ReplyDelete
  40. Assalamualaikum kak , ape beza tudung saiz 34 dan 36 .. ? kalau saiz 34 , agak2 berapa ukurannya .. tudung bulat atau tudung bujur ...? syukran ~

    ReplyDelete
  41. wsalam...
    bezanya adalah ukuran dari bawah dagu sehingga bawah :)
    kalau 34 maksudnya dr bawah dagu sehingga bawah adalah 34 cm begitu :)
    ukuran bujur sedikit tidak bulat sepenuhnya :)
    syukran bertanya, boleh trs email akak unt seberang pertanyaan :)

    ReplyDelete
  42. assalamua'laikum wbt,
    akak , antara semua di atas tu yang mana masih available?

    ReplyDelete
  43. wsalam, ade tudung yang ade boleh tgk di album akak di facebook

    https://www.facebook.com/nurulshahwatulIslam

    jemputlah datang, maaf akak exam lama tak sempat tgk blog :(

    ReplyDelete
  44. akk tdung yg wane itam dh x de err??

    ReplyDelete
  45. akk...yg wane itam tuh dh x de ke??

    ReplyDelete
  46. assalammualaikum wbt..
    saya nk bertanya, niqab seperti yg digunakan, masih available x?
    nak tny kalau2 masih dijual.. harap blh dpt maklum balas dr saudari ke email saya : ciksyahira@ymail.com.
    terima kasih..

    ReplyDelete
  47. Assalamualaikum?

    Saya berminat dengan tudung labuh sekali ngan purdah sepertimana yg Pemilik Blog pakai kt atas sekali tu.. Tapi saya nk kaler HITAM.. Klu still available, plzzzzz maklum balas ke email saya : farahwahida@rmp.gov.my
    Thanks....

    ReplyDelete
  48. Assalamualaikum,
    akak,klau saya nk beli purdah saja,boleh tak? berapa ya harganya?

    ReplyDelete
  49. Macamana nak order? Warna hitam ada lagi ke?

    ReplyDelete
  50. Jilbab 003 hitam ada stok ke? email kat saya deealado@yahoo.com.my. 0179551007

    ReplyDelete
  51. Assalam....nak tnye JILBAB 001 ..mmg da sold out ker...

    ReplyDelete
  52. salam.. nak tnye.. kalau tudung labuh tanpe niqab adew x??

    ReplyDelete